Bøger / skønlitteratur / roman

Frostgrader


Beskrivelse


Krimi. Layla møder ind på modebladet Front, hvor der venter hende et makabert fund. Modekonge og ejer af bladet ligger myrdet i et klædeskab. Hænger mordet sammen med den kendsgerning, at Layla nu selv bliver chikaneret? Og hvad er det alle går og skjuler?

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2013

af

af

Stine Grabas

d. 20. feb. 2013

Til de krimilæsere, som ikke kan få nok af krimier. Her bliver ikke udpenslet morddetaljer i sådan en grad, at det skræmmer læsere væk, så denne krimi kan anbefales til alle.

Layla møder tidligt ind på sit arbejde, modebladet Front, hvor der venter hende et frygteligt syn. Modekonge og ejer af bladet findes myrdet. Først nægter hun at se kendsgerningerne i øjnene, men hun må snart indse, at det virkelig er ham trods hans næsten uigenkendelige ansigt. Rengøringsmanden Tomasz ringer efter hjælp og forsvinder derefter. Jo mere politiet graver i sagen, jo mere går det op for Layla, at alting ikke er som det umiddelbart ser ud. Hvad er det hendes far skjuler og hvorfor opfører kollegerne sig pludselig så mærkeligt? Og hvad med rengøringsmanden? Bartholdy kender vi tidligere for I Jakobs hus og Med og uden mænd. Dette er hendes første kriminalroman. Historien og plottet er udmærket og indeholder det, en god krimi skal. Familiehemmeligheder, venskab, kærlighed og hvor morderen først bliver afsløret på de sidste sider.

Der er efterhånden mange krimier at sammenligne med, og det er svært at holde dem alle adskilt. Denne bliver én af den slags krimier, hvor man erindrer, at det var udmærket underholdning, men egentlig ikke kan huske handlingen efter et stykke tid. Kan sammenlignes med Julie Hastrup, Inger Gammelgaard Madsen og lignende.

Udmærket krimi, som kan læses af alle. Lægger sig i den bedre halvdel af den store mængde af krimier.


litteratursiden.dk

d. 23. maj 2013

af

af

Henriette Olesen

d. 23. maj 2013

Krisen kradser i Danmark, og også de store modehuse er ramt. Skeletterne begynder at vælte ud af skabet i en krimi, som desværre aldrig bliver helt spændende og helt vedkommende. Efter moderens død er...


Jyllands-posten

d. 6. mar. 2013

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 6. mar. 2013


Politiken

d. 16. mar. 2013

af

af

Sophie engberg Sonne

d. 16. mar. 2013