Bøger / faglitteratur / opskrifter

Frugt og grønt på flaske


Beskrivelse


En samling af juicer og smoothies lavet af grøntsager og frugt, der kan have forskellige gavnlige virkninger for kroppen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2014

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 1. sep. 2014

En samling af opkvikkende og udrensende juicer og smoothies til dem, der fx vil i gang med en detox-kur.

En samling af juicer og smoothies lavet af grøntsager og frugt, der kan have forskellige gavnlige virkninger for kroppen: opkvikkende, revitaliserende, fedtforbrændende, fordøjelsesbooster mv. Bogen indledes med lidt om fordelene ved drikke baseret på grønne grøntsager, juice eller smoothie. Der er også et kapitel med de forskellige grønne vidundere, og hvad de indeholder. Resten af bogen består af opskrifter på juicer og smoothies samt shots og mælk. Det ser farverigt og indbydende ud, selv om det måske ikke lyder helt så lækkert med blendede broccoli og lignende. Man kan vælge at følge detox-programmet i en uge eller blot bruge opskrifterne, når man har brug for ekstra energi eller en sund snack. Bagest alfabetisk register. Af udstyr skal man bruge en saftpresser og en blender.

I en periode kom en del bøger med detox-kure som fx Detox og superfood, 2009 af Lene Hansson. Også juicer og smoothies har haft deres storhedstid. Denne kan minde om Super grønne juicer & smoothies : drik dit ukrudt, 2013 af Mads Bo.

En lettilgængelig bog med meget inspiration til grønne juicer og smoothies, hvor også detox-folket kan deltage.