Bøger / faglitteratur / håndbøger

Fugle i Danmark og Nordeuropa


Beskrivelse


Guide til 280 fugle, der hører hjemme i Danmark og Nordeuropa. Med beskrivelse af fuglenes vigtigste kendetegn samt deres udbredelse og gennemgang af fuglenes levevis, vaner, stemmer m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juni 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 3. juni 2020

Lille, handy opslagsbog med danske og nordiske fugle. Til de fugleinteresserede, der ønsker en fugleguide, der er let og hurtig at orientere sig i.

Fugleguide, der kan hjælpe fugleinteresserede med at opklare hvilken fugleart de har set eller hørt. Bogen beskriver 280 fugle i Danmark og Nordeuropa og repræsenterer et bredt udvalg af ynglende arter i regionen eller ynglende arter, der kommer som trækgæster. Fuglene beskrives med de vigtigste kendetegn og deres udbredelse. Desuden beskrives fuglene med deres danske og latinske navn, størrelse og vingefang. Alle arter er illustreret med 1-2 billeder. Bogen indeholder desuden ordliste og forklaring til bogens opdeling.

Udmærket, lille og praktisk fugleguide - der er let at orientere sig i, har korte overskuelige afsnit om de enkelte fugle og er rigt illustreret. Bogen går ikke så meget i dybden, den er velegnet til begyndere.

Hvis man ønsker en noget mere grundig fugleguide med flere arter kan Nordens fugle varmt anbefales. Det er en virkelig gennemarbejdet bog, der kan bruges af både nybegyndere og fuglekendere.