Bøger / faglitteratur / opskrifter

Fugle : farverige og fantasifulde


Beskrivelse


Med udgangspunkt i en grundopskrift med variationer gives opskrifter på strikkede fugle i forskellige former og farver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2016

af

af

Frederik Nielsen

d. 29. sep. 2016

Strikkebog med opskrifter på pyntefugle. Til alle Arne og Carlos-fans og til dem, der gerne vil strikke pynteting.

Arne og Carlos har lavet flere strikke- og idébøger og er kendt for fx Strik fra Setesdal. Alle fuglene i bogen er strikket efter den samme grundopskrift og forskellene kommer af farvevalget. Der er både fugle, der ligner dem fra haven og fugle med broderier og traditionelle sweatermønstre. Nogle fugle er helt af garn, andre er pyntet med pailletter og fjer mv. Opskrifterne er opbygget så man bruger diagram til farverne og bruger grundopskriften til selve strikningen. Grundopskriften er trykt på en folde-ud-side bagest i bogen, så man hele tiden kan se den, når man strikker de enkelte fugle.

Bogen er let genkendelig i forhold til forfatternes andre bøger og indeholder flotte billeder og overskuelige opskrifter. Der er masser af inspiration til selv at sammensætte farver og mønstre på sine fugle, og til at pynte op med dem. Bogen vil falde i god jord hos fans af Arne og Carlos, da den viderefører stemningen og kreativiteten fra tidligere bøger.

Strikkedukker30 tøfler - ét grundmønster75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik og 30 tøfler - ét grundmønster er lignende bøger fra samme forfattere hvor et grundprincip bruges til at lave dukker og tøfler i forskellige designs. 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik har også opskrifter på strikfugle til pyntStrikkedukker og er lignende bøger fra samme forfattere hvor et grundprincip bruges til at lave dukker og tøfler i forskellige designs. 75 fugle, fisk & andre fantastiske væsener i hækling og strik har også opskrifter på strikfugle til pyntStrikkedukker og 30 tøfler - ét grundmønster er lignende bøger fra samme forfattere hvor et grundprincip bruges til at lave dukker og tøfler i forskellige designs. har også opskrifter på strikfugle til pynt.