Bøger / faglitteratur til børn / bestemmelsesnøgler


Beskrivelse


Bestemmelsesnøgle med korte beskrivelser af 320 fugle i Europa, med fotografier og flere små tegninger af den enkelte art i forskellige situationer og med fremhævelse af særlige kendetegn, der tydeliggør bestemmelsen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Søren Brunbech

2007

En fugleguide i et praktisk format, der har sin styrke i, at den viser fuglene i mange forskellige situationer. God at have med på ferierejsen i Europa.

320 arter bliver beskrevet i denne guide der skal hjælpe med til at bestemme fugle i Europa. Fotografier og flere små tegninger af den enkelte art i forskellige situationer og med fremhævelse af særlige kendetegn, er en god hjælp ved bestemmelsen både for begyndere og de mere rutinerede. Teksten er til dels tilpasset danske forhold. Meget små udbredelseskort og symboler viser, hvor og hvornår arten ses. For begyndere kan det måske være forvirrende at arter der ikke optræder herhjemme optræder på lige linje med de almindeligt forekommende.

Tommy Dybbro's Politikens fugleguide, 2002 er også i lommeformat og er opbygget på samme måde, men har nogle flere arter med.

En guide til Europas fugle, for både begyndere og viderekomne, der i rækken af gode fuglebøger markerer sig ved, at den viser mange, ganske vist små, afbildninger af den enkelte art, og at den har en bekvem størrelse til fugleturen.