Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Fugleedderkop


Beskrivelse


Om generelle kendetegn og antal arter, udseende, føde og jagt, æglægning og yngelpleje, samt fugleedderkoppen som hobbydyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2009

af

af

Poul Wibbert Esberg

d. 6. aug. 2009

Bogen er for de yngste læsere på 6-8 år. Der er et lixtal på 12,9, og bogen er tilrettelagt for begynderlæsere med verssat tekst, store typer, korte sætninger og deling af sammensatte ord.

Som de øvrige bøger i den omfangsrige serie er tekstmængden naturligvis begrænset. Siderne er stramt strukturerede, hvor en dobbeltside har teksten på venstresiden og et flot og relevant farvefoto - ikke for araknofober - på højresiden. Teksten beskriver generelle kendetegn og antal arter, udseende, føde og jagt, æglægning og yngelpleje samt fugleedderkoppen som hobbydyr. På forlagets hjemmeside kan hentes små tekstopgaver. Der er intet register eller nogen medialiste.

Serien Første fakta er på over 60 titler om alt mellem himmel og jord. I 2007 og 2005 udkom to bøger, begge med titlen Fugleedderkop, men målgruppen der er fra ti år, så der findes ikke nyere bøger om emnet til målgruppen.

Fin bog, der føjer sig pænt til seriens øvrige titler.