Bøger / faglitteratur til børn

Fuglene i min have


Beskrivelse


Beskrivelse af 20 af de mest almindelige danske fugle, der findes i haven, i parken og ude i naturen. Med illustrationer af fuglene og deres æg samt vignet der relaterer til deres levevis.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2018

af

af

Helle Laursen

d. 27. aug. 2018

Hvad kan dompappen godt lide at spise? Hvor længe ruger landsvalen på sine æg, og kan en solsort efterligne ringetoner fra mobilen? Fuglebog fyldt med fine og finurlige fakta hvor du kan lære de fugle, som besøger din have eller altan, bedre at kende. For alle naturinteresserede børn fra 10 år.

Bogen beskriver 20 af de mest almindelige danske fugle, som vi finder i haven, i byens parker og som du også kan få øje på ude i naturen. Efter en kort indledning samt en indholdsfortegnelse beskrives hver enkelt fugl over et dobbeltopslag, med en kort tekst samt en illustration af fuglen, dens æg samt en vignet der relatere til fuglens levevis. Bagerst i bogen finder du fakta om fuglens krop og fjer, samt opskrifter til mad du kan lave til fuglene. Formatet er 21x27 cm. Indbundet.

Smuk fagbog om fugle i et velskrevet sprog der beskriver de enkelte fugles særkender og adfærd. Den er gennemillustreret i farver og med fine og naturtro illustrationer af fuglene og deres verden. Det er en lækker bog, hvor der er kræset om detaljerne, som er en fornøjelse at bladre og læse i. Den kan fint bruges som opslagsbog, når du får øje på noget i haven, som måske kunne være en stillits.

Hvis du interesser dig for fugle, så kig også i Min første store bog om fugle en generel fuglebog med fugle fra hele verden og masser af "leksikaviden".


litteratursiden.dk

d. 12. juli 2018

af

af

Line Hoffgaard

d. 12. juli 2018

En praktisk bog for børn og forældre, der vil nyde havens fugleliv. Med denne smukt illustrerede bog i hånden bliver man hurtigt en ferm ornitolog. Fuglelivet er lige udenfor vinduet, hvis du har en h...