Bøger / faglitteratur til børn

Fyn


Beskrivelse


Fyn er den tredjestørste ø i Danmark. Hvert år besøger ca. 5 millioner turister Fyn. De kommer for at nyde naturen og besøge Odense. For 8-11-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jan. 2021

af

af

Stine Bille

d. 7. jan. 2021

Fyn er den tredjestørste ø i Danmark. Hvert år besøger ca. 5 millioner turister Fyn. De kommer for at nyde naturen og besøge Odense. For 8-11-årige.

Tre nye titler i serien "Maxi", som er lette fagbøger til elever fra ca. 2. til 4. klasse. Alle tre bøger starten med et dobbeltopslag om Danmarks mange øer, hvor de er nummereret i rækkefølge efter størrelse. Herefter fortælles der om de specielle ting ved hver af de tre øer. I "Sjælland" er der fx en oversigt over de 12 største byer, hvordan man nemt kan komme rundt på øen med bil eller tog. I "Fyn" kan man bl.a. læse om øens natur og landskab fx de fynske alper og om hvor mange turister, der kommer for at besøge H. C. Andersens hus i Odense. I bogen "Bornholm" kan man læse om mange spændende turistattraktioner på øen, samt om at man fra Bornholm kan sejle ud til øerne Christiansø og Frederiksø. Bøgerne har lix fra 18-23.

Det er tre kvalitetsbøger om 3 af Danmarks øer. Det faglige indhold er oplysende, spændende og meget relevant. Bøgerne har mange knivskarpe farvefotos, som er med til at understøtte det faglige indhold.

En anden rigtig god fagbog kunne være BornholmSjællandFyn eller Sjælland, som er lidt kortere. En anden bog om Fyn kunne være FynEn anden rigtig god fagbog kunne være Bornholm eller , som er lidt kortere. En anden bog om Fyn kunne være FynEn anden rigtig god fagbog kunne være Bornholm eller Sjælland, som er lidt kortere. En anden bog om kunne være .