Bøger / skønlitteratur / roman

Fyrtårnets hemmeligheder


Beskrivelse


Smukke Caitlin døde i en mystisk brand og nu hjemsøger hun sin mand og børn, som hun ikke vil forlade. Men hendes sjæl bliver sort af jalousi, da manden Conor bliver forelsket i kvinden Ellen. Caitlin vil for enhver pris forhindre at de får hinanden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. aug. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 29. aug. 2018

Romantisk og dramatisk roman om familiehemmeligheder, kærlighed og spøgelser. Afdøde Caitlin vil ikke forlade sin mand og to børn og bliver vanvittigt jaloux, da manden bliver forelsket i en anden kvinde. For alle læsere som holder af romantiske romaner.

I Connemara i Irland dør den blændende smukke Caitlin i en mystisk brand i et fyrtårn. Som spøgelse, nægter hun at forlade sin mand Conor, og deres to små børn Ida og Finbar. Uden at de er klar over det, lever hendes sjæl side om side med dem i mange år. Conor er meget tynget af sorg og smerte, men da den ukendte kvinde, Ellen Trawton, pludselig ankommer til Connemara, bliver hun og Conor hovedkulds forelsket i hinanden. Ellen er stukket af hjemmefra, fra sin forlovede og en dominerende mor, og opsøger moderens søster, Peg. Men hemmeligheder og knuste hjerter omgiver Connemara, og snart bliver Caitlins sjæl sort af jalousi, og hun vil for enhver pris sætte en stopper for Conors og Ellens forelskelse.

Smuk og fængslende roman, hvor underholdningen er helt i top. En rigtig pageturner, som man simpelthen ikke kan lægge fra sig igen. Romanen er proppet med dystre hemmeligheder, kærlighed, begær og romantik. En rigtig underholdende læseoplevelse.

Ønsker man at læse et anden romantisk familiedrama om dunkle hemmeligheder i fortiden, kærlighed og knuste hjerter, så kan romanen Øens hemmeligheder af Kimberley Freeman anbefales.