Bøger / faglitteratur

Gå - få mere gang i din hverdag


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. apr. 2018

af

af

Merete Trap

d. 25. apr. 2018

At gå er godt for både krop og sjæl. Så kom op af stolen og kom i gang. En bog om at gå, for den almene læser, der ikke nødvendigvis er den store motionist, men som gerne vil have mere bevægelse ind i hverdagen.

Bogen er delt op i 13 kapitler, med overskrifter som fx "Hold vægten med gåture", "At gå gør godt i sindet" og "Ferie til fods". Et enkelt kapitel omhandler også fodtøj. Første del af bogen har fokus på de fysiske aspekter af at gå, mens de sidste kapitler har fokus på det mentale. Bogen er tilsat fotos i sort/hvid og farve, og der er tilsat faktabokse. Bagerst i bogen litteraturliste og stikordsregister. Forfatteren er journalist og dette er hendes første bogudgivelse.

En informativ bog, der kommer godt omkring alle aspekter af det at gå som motion. Bogen tager udgangspunkt i forfatterens eget ønske om at få nogle flere skridt ind i hverdagen, som mange danskere efterspørger. Her byder denne bog ind med tips og idéer, som man måske ikke selv ville komme i tanker om. Man kan vælge at læse bogen fra ende til anden, eller man kan bladrelæse de afsnit, hvor ens interessefelt er størst. Bogen kommer godt omkring, både de fysiske og psykiske aspekter, og giver også bud på god gå-motion for børn.

Gå turVandring i Europa af Anna Skyggebjerg har også fokus på motion via almindelig gang. Herudover er der en del udgivelser om vandring, fx Vandring i EuropaGå tur af Anna Skyggebjerg har også fokus på motion via almindelig gang. Herudover er der en del udgivelser om vandring, fx .