Bøger / faglitteratur til børn

Gåden om kroppen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. jan. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 9. jan. 2020

Letlæst fagbog for børn mellem 9 og 12 år om menneskets fantastiske krop. Vidste du, at der findes mennesker, der kan løbe uafbrudt i tre døgn, eller som kan holde sig vågne i hele 11 døgn? Og findes der egentlig gode grunde til, at vi får feber eller bliver forelskede?.

Bogen er endnu en titel i serien "De første fagbøger" og er opbygget efter seriens velkendte format, hvor der veksles mellem en forholdsvis omfattende grundtekst sat med store typer i korte afsnit og flotte fotos, der illustrerer teksten. Bogen giver en præsentation af menneskets fantastiske krop, nogle ekstreme menneskelige præstationer samt et indblik i nogle af kroppens vigtige funktioner.

Det er en spændende bog om kroppen, som både er lærerig og fængslende. En fagbog som både formidler vigtig viden, men som også forstår at fascinere og fastholde læserens interesse via imponerende facts om menneskelige ekstremer.

Man kan læse mere om kroppen i andre titler for børn som eksempelvis HjernenKroppenPå opdagelse - kroppenGåden om pyramiderGåden om fortidsdyr, Kroppen og På opdagelse - kroppen. Kan man godt lide bøger som denne fyldt med spændende facts, vil man også kunne lide titlerne Gåden om pyramider og Gåden om fortidsdyr i samme serieMan kan læse mere om kroppen i andre titler for børn som eksempelvis Hjernen, og På opdagelse - kroppen. Kan man godt lide bøger som denne fyldt med spændende facts, vil man også kunne lide titlerne Gåden om pyramider og Gåden om fortidsdyr i samme serieMan kan læse mere om kroppen i andre titler for børn som eksempelvis Hjernen, Kroppen og . Kan man godt lide bøger som denne fyldt med spændende facts, vil man også kunne lide titlerne Gåden om pyramider og Gåden om fortidsdyr i samme serieMan kan læse mere om kroppen i andre titler for børn som eksempelvis Hjernen, Kroppen og På opdagelse - kroppen. Kan man godt lide bøger som denne fyldt med spændende facts, vil man også kunne lide titlerne og Gåden om fortidsdyr i samme serieMan kan læse mere om kroppen i andre titler for børn som eksempelvis Hjernen, Kroppen og På opdagelse - kroppen. Kan man godt lide bøger som denne fyldt med spændende facts, vil man også kunne lide titlerne Gåden om pyramider og i samme serie.