Bøger / faglitteratur til børn

Gåden om skjulte skatte


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2018

af

af

Karsten Boll

d. 5. feb. 2018

Mange værdifulde skatte er i tidens løb blevet begravet i moser, under jorden og på havets bund. Skattejægere har fundet en del af dem, men der er stadig mange skatte, som folk leder efter. For 9-11 år.

I serien "De små fagbøger" er kommet en titel, der beskriver kendte skatte som guldhornene, Fabergés æg og skatten fra Tut-ankh-amons grav. Desuden fortælles der om skatte, der er forsvundet - fx det kammer af rav og guld, som zar Peter den Store lavede. Det forsvandt pludseligt i slutningen af 2. verdenskrig i 1945 eller skatten fra skibet San José, som sank ud fra Columbias kyst ved Sydamerika. Teksten er skrevet i to spalter og der er mange billeder til at vise det, der fortælles om. Der findes opgaver til bogen på www.fagbog.gyldendal.dk. Bogen har både indholdsfortegnelse og bagest stikordsregister samt henvisninger til andre titler om emnet.

Fin fagbog om emnet skatte med gode billeder til at understøtte indholdet.

SmykkerTutankhamonBegravede skatte, Tutankhamon og Begravede skatte er andre titler om samme emne. Nærværende bog har et lækkert layout og er let at gå tilSmykker, og Begravede skatte er andre titler om samme emne. Nærværende bog har et lækkert layout og er let at gå tilSmykker, Tutankhamon og er andre titler om samme emne. Nærværende bog har et lækkert layout og er let at gå til.