Bøger / faglitteratur til børn

Gåden om zombier


Beskrivelse


Letlæst fagbog for børn mellem 9 og 12 år om zombier og andre former for levende døde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 18. mar. 2021

Letlæst fagbog for børn mellem 9 og 12 år om zombier og andre former for levende døde.

Denne bog tager sin læser med ind i zombiernes verden og fortæller om baggrunden for, hvorfor zombier er blevet sådan en væsentlig del af både bøger, film og spil gennem tiderne. Teksten er sat med store typer i korte afsnit, som suppleres med en masse skræmmende zombie-billeder. I margin forklares svære ord og begreber. Indgår i serien "De små fagbøger".

Det er en både spændende og lærerig bog spækket med informationer og sjove facts. En bog, som kan læses af nysgerrighed, men som også klæder sin læser fagligt godt på til en emneopgave om zombier. Et sikkert hit, som vil skabe mange sjove samtaler blandt børn.

Mange børn er fascinerede af zombier, og derfor findes der også en hel del bøger om emnet. Vil du læse mere, kan du vælge titlerne ZombierZombiebogenDen store zombie bog og Zombiebogen. Forfatteren Nicole Boyle Rødtnes har skrevet rigtig mange bøger om zombier, deriblandt den lidt sværere fagbog Den store zombie bog og mere end 20 forskellige skønlitterære historier, hvor de letteste er serien "Zombie Zoo"Mange børn er fascinerede af zombier, og derfor findes der også en hel del bøger om emnet. Vil du læse mere, kan du vælge titlerne Zombier og . Forfatteren Nicole Boyle Rødtnes har skrevet rigtig mange bøger om zombier, deriblandt den lidt sværere fagbog Den store zombie bog og mere end 20 forskellige skønlitterære historier, hvor de letteste er serien "Zombie Zoo"Mange børn er fascinerede af zombier, og derfor findes der også en hel del bøger om emnet. Vil du læse mere, kan du vælge titlerne Zombier og Zombiebogen. Forfatteren Nicole Boyle Rødtnes har skrevet rigtig mange bøger om zombier, deriblandt den lidt sværere fagbog og mere end 20 forskellige skønlitterære historier, hvor de letteste er serien "Zombie Zoo".