Bøger / skønlitteratur til børn / science fiction

Gådens Mester


Beskrivelse


Science fiction. Gådens Mester er snu. Han bruger list og snyder sig ind Task Force Q's kælder. Her er det ikke nok at være skarpskytte, her skal man kunne banke slutbosser. Kan Kara og Sajid overhovedet gætte den gåde, som Gådens Mester stiller dem?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2018

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 6. aug. 2018

Sajid og Kara er bedste venner. De spiller computer for sjov, men også for alvor. De er en del af Task Force Q, som blev oprettet, da spil-skurken Wizard åbnede en portal mellem vores verden og computerspillenes, så skurke fra alle slags spil kan angribe jorden. Fra 8 år.

To bøger i en nye serie fra Alvildas stjernebøger. I "Angreb fra himlen" lægger en kæmpe sky sig over byen. Fra skyen kastes store røde klodser, som smadrer husene. I kampen mod den onde Onkar må de to venner bruge deres skills. Kara er skarpskytte og Sajid kan banke slutbosser. I "Gådens Mester" får Gådens Mester snydt sig ind i Task Force Q's kælder. For at overmande ham, skal de gætte gåder. Det går ikke godt, i hvert fald ikke i begyndelsen. Ved siden af den konkrete handling er temaerne teamplay og samarbejde også i spil. Hvert opslag er illustreret med farvede tegninger. Teksten er inddelt i 14 mindre kapitler med hver deres overskrift. Bøgernes lixtal er 12.

Computerspil og science fiction er populært. Disse to bøger vil blive læst af de drenge og piger, som elsker fart og handling. De farvede illustrationer spiller fint sammen med teksten. Bøgerne kan læses i vilkårlig rækkefølge.

Hvis man er bidt af uhyggelige computerspil, kan man læse serien Dark ZoneDe ukendte eller De ukendteHvis man er bidt af uhyggelige computerspil, kan man læse serien Dark Zone eller .