Bøger / skønlitteratur / roman

Gadepræsten


Beskrivelse


Krimi. Benito bliver rodet ind i en vanskelig sag, da en ældre kvinde findes død i et hus. Hun har været død noget tid og det bliver for alvor mystisk, da det viser sig, at kvindens ansigt er blevet mishandlet efter sin død, og at kvinden holdt et menneske skjult i sin kælder.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 5. mar. 2019

Uhyggelig og hårrejsende krimi om Ronaldo Benito, som får sin sag for, da en ældre kvinde, som tilsyneladende boede alene i en skov, findes død. For læsere af kriminalromaner.

Benito bliver rodet ind i en indviklet sag, da en ældre kvinde findes død i et hus i en skov. Kvinden er tilsyneladende død af naturlige årsager, men hendes ansigt er slået til ukendelighed. Sagen får en endnu vanskeligere drejning, da det viser sig, at et menneske har været holdt fanget i husets kælder under kummerlige forhold. Hvem er den døde kvinde og har det nogen sammenhæng med drabet på en ung kvindelig bilist, som følge af et stenkast fra en bro? Det er 12. bind i Rolando Benito-serien. Første bind hedder Dukkebarnet.

En af forfatterens bedste bøger til dato. Man er som læser rigtig godt underholdt og lever sig helt ind i historien, som er meget velskrevet og uhyggelig. En krimi som er helt umulig at lægge fra sig. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden, men anbefales at læses i rækkefølge, da man følger hovedpersonernes udvikling igennem serien.

Der findes flere gode bud på lignende danske krimier, fx Elsebeth Egholms forfatterskab. Første bind i hendes krimiserie hedder Skjulte fejl og mangler.


litteratursiden.dk

d. 5. juni 2019

af

af

Lene Jensen

d. 5. juni 2019

Fremragende krimi med fokus på et skamfuldt kapitel i vores nyere historie, behandlingen af de såkaldt åndsvage med tvangskastration, indespærring og isolation. Som altid i serien med Rolando Benito ...