Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Gæt et dyr, Noa


Beskrivelse


Noa går en tur. På turen ser han forskellige dyrespor, som ofte viser sig at være et andet end det, han har gættet på.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2018

af

af

Karsten Boll

d. 15. mar. 2018

Noa ser et spor. Er det en ulv eller måske en tyr. Det kunne også være en puma eller en kamel. Gæt et dyr, Noa! For 6-8 år.

Noa går en tur. Her ser han et spor flere spor. Han forestiller sig, hvilke dyr det kan være, og man får mulighed for selv at gætte, inden man bladrer i bogen. På næste side vises nemlig, hvilket dyr de enkelte spor er fra. Serien "Lyn" niveau 3 har maks. 380 ord og er for 0.-2. kl. Denne tekst har lix 05 og lettal 11. Tegningerne er lavet af Christian Guldager, som også har lavet tegninger til Sam Sky-BoyPalle får pip og Palle får pipNoa går en tur. Her ser han et spor flere spor. Han forestiller sig, hvilke dyr det kan være, og man får mulighed for selv at gætte, inden man bladrer i bogen. På næste side vises nemlig, hvilket dyr de enkelte spor er fra. Serien "Lyn" niveau 3 har maks. 380 ord og er for 0.-2. kl. Denne tekst har lix 05 og lettal 11. Tegningerne er lavet af Christian Guldager, som også har lavet tegninger til Sam Sky-Boy og .

Tegningerne passer fint til teksten og er med til at skabe en smule spænding, inden man bladrer om og får svaret.

Der er mange titler til de første læsere - fx Jon på målHvor er Kitty? og Hvor er Kitty?Der er mange titler til de første læsere - fx Jon på mål og .