Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Game


Beskrivelse


Krimi. Jazz er 17 år, søn af en berygtet seriemorder og berømt for sin sans for seriemorderens psykologi. Han siger ja, da politiet i New York har brug for assistance.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2014

af

af

Lars Larsen

d. 24. okt. 2014

Den 17-årige Jazz Dent bliver hentet til New York for at hjælpe politiet der med at stoppe seriemorderen Hat-Dog. For 14-16-årige.

Jazz Dent er søn af Billy Dent, verdens mest berygtede seriemorder. Han har et indgående kendskab til sin fars metoder og seriemorderens psykologi. Nogle måneder efter afsløringen af Kopisten i hjembyen Lobo Nod bliver han hentet til New York for at hjælpe politiet med at standse en seriemorder, der minder meget om Kopisten. Connie, Jazz' jævnaldrende kæreste, rejser med til New York, men de bliver begge sendt hjem efter kort tid. Jazz må dog afsted til New York igen, og bliver her vidne til en lang række bestialske mord på kvinder og mænd, hvor indvolde bliver fjernet og kropsdele skåret af. Politiet har mange i kikkerten, men sagen er kompliceret og bogen ender i en gedigen cliffhanger og en opfordring til at læse videre i næste bind.

En barsk og bloddryppende teenagethriller med en fin skildring af Jazz' og Connies forhold og af hans frygt for at være under faretruende indflydelse af sin far. Forfatteren er i stand til at rumme alle figurer og synsvinklen skifter hele bogen igennem. Det gør handlingen kompleks og øger spændingen. Billedskabende sprog og levende dialog. Lille typografi opvejes af god linjeafstand og brug af enkle grafiske virkemidler.

Fortsættelse af I hunt killersMin fars morder. Læs også Min fars morderFortsættelse af I hunt killers. Læs også .


Politiken

d. 8. mar. 2015

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 8. mar. 2015