Bøger / faglitteratur / opskrifter

Gastromand : extended : nu med sovs, sødt og sprut


Beskrivelse


Kogebog fra mændene bag en af Danmarks mest besøgte madblogs Gastromand.dk. Med fokus på teknik, grej og smag.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2014

af

af

Peter Martin Jørgensen

d. 16. okt. 2014

Spis, drik og lav mad som en mand. Kogebog fra mændene bag en af Danmarks mest besøgte madblogs Gastromand.dk.

For fire år siden startede fire venner og madentusiaster bloggen Gastromand.dk, som i dag har vundet adskillige priser og har hundredetusindvis af læsere hver måned. Deres univers og denne kogebog tager udgangspunkt i mandemad, hvor teknik, grej og smag er de vigtigste faktorer. Bogen består af hovedretter uden tilbehør, inddelt i kapitler efter formål som fx herrefrokost, date eller tømmermænd. Hver opskrift får et opslag med et helsides foto og en traditionel gennemgang af ingredienser, tilberedning, anretning og drikke. Hver opskrift har en kort følgetekst. Der arbejdes i den mere avancerede og eksperimenterende ende af madskalaen, og der spares ikke på fedt, tid, udstyr og fancy og gode råvarer.

Køkkenet er den moderne mands værksted, og her er madoplevelser og køkkengear for både drenge- og blærerøve. Tonen er humoristisk, uhøjtidelig og ligetil. Billedside og layout er lækkert, og der er inspiration til utallige gastronomiske og anderledes middage.

Jagten på den gode smagTimm Vladimirs køkken og Timm Vladimirs køkken har fat i samme principper, hvor teknik og den gode smag også er i fokusJagten på den gode smag og har fat i samme principper, hvor teknik og den gode smag også er i fokus.