Bøger / skønlitteratur / roman

Gave fra graven


Beskrivelse


Sofie arver et sommerhus, som ikke alle er glade for. Veninden Ane bliver overfaldet og straks efter modtager Sofie også trusselsbreve.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. mar. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 29. mar. 2016

Sofie arver et sommerhus og modtager straks efter trusselsbreve. Men hvem er det, der vil hende ondt? For unge og voksne, der har svært ved at læse.

Sofie er 30 år og arver et dejligt sommerhus efter sin mors gode veninde. Sofie bliver glad, men det gør nevøen Erik ikke, da han stod til at arve. Ane, Sofies veninde bliver samme nat overfaldet i sit hjem. Da Sofie kommer hjem efter et besøg hos Ane, finder hun en død rotte i køleskabet. Hun modtager også ubehagelige mails. Kan det være Erik, der er så modbydelig? Og så er der advokaten, som Sofie har et godt øje til. Sofie håber på kærlighed, men kan det være ham? Bogen har lix 25.

Underholdende bog, hvor der er spænding til sidste side. Og kærlighed er der også.

Der findes flere andre lignende bøger fx Spor af mordDybe sporHævn mig nu, Dybe spor eller Hævn mig nuDer findes flere andre lignende bøger fx Spor af mord, eller Hævn mig nuDer findes flere andre lignende bøger fx Spor af mord, Dybe spor eller .