Bøger / faglitteratur

Gaven i maven : metodebog : sådan bliver du mester i dit eget liv


Beskrivelse


Metoder til at bearbejde og mestre ubevidste følelser af negativ karakter, der ligger gemt i maven.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2014

af

af

Mette Fersum

d. 5. nov. 2014

En bog om at blive bedre til at mestre alle de følelser der ligger gemt i maven, henvendt til dem der vil arbejde bevidst med personlig udvikling.

G.A. er behandler med speciale i kinesiologi, tankefeltterapi, akupunktur og zoneterapi. De fleste af os går rundt med mange uforløste følelser i maven, som faktisk forhindrer os i at leve det liv vi ønsker, fordi de ubevidst styrer og stresser os. Vores mave eller solar plexus er sæde for vores personlighed, og her ligger ca. 95% af vores ubevidste bevidsthed. Der er mindst 5 metoder til at komme i forbindelse med gamle traumer og historier der ligger gemt i maven. En metode er healing af det indre barn, en anden metode er at løfte "problemet" op i hjertet. Bogen er fyldt med cases fra hendes praksis, som alle på forskellig vis beskriver hendes metoder og arbejde med folk. En af konklusionerne er at kroppen husker alt, men vi kan bevidstgøre det og heale de gamle sår fra barndommen m.m. Bogen indeholder også redskaber som børn og unge kan arbejde med.

Det er en interessant bog med en lidt anden tilgang end de gængse bøger om personlig udvikling. (Dem der ofte handler om coaching og fokus på det psykiske osv.) Temaet om at arbejde med de følelser, der gemmer sig i maven, vil tiltrække en del læsere.

Der er bl.a. Kroppen huskerKropslig intelligens og Kropslig intelligensDer er bl.a. Kroppen husker og .


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2017

af

af

Christina Andersen

d. 29. maj 2017

Vi gemmer negative tanker og følelser i maven, og det påvirker vores humør. Ved at blive bevidst om smerten kan du flytte den, og maven vil belønne dig med bedre humør, immunforsvar og fordøjelse. En bog til læsere med interesse i selvudvikling med praktiske øvelser.

Sygeplejerske og alternativ behandler Gina Asbjerg har haft egen klinik i 30+ år. Hun arbejder med kinesiologi, tankefelt-terapi, akupunktur og zoneterapi og har udviklet behandlingsmetoden "Gaven i maven". Tankegangen er holistisk; vores tanker og følelser har direkte indvirkning på hvordan vores kroppe fungerer og omvendt. Mave og tarm producerer, opbevarer og forbruger ca. 95 % af kroppens serotonin, kaldet lykke- og velværehormonet. Mavens velbefindende bestemmer dit humør. De fleste af os gemmer på gamle traumer og oplevelser i maven. Denne håndbog lærer dig at identificere dem, og hvordan du kan flytte dem til hjertet, der kan håndtere disse ting. Bogen indeholder cases fra klinikken.

En praktisk håndbog med en spændende tilgang til sammenhængen mellem krop og psyke, som er lige til at gå til. Gina Asbjerg argumenterer overbevisende for, at det er muligt at hele gamle følelsesmæssige ar og endda på ret kort tid.

Denne 2. rev. udgave har fået tilføjet enkelte nye afsnit med ekstra information. Kropslig intelligens ser også på krop og psyke som indbyrdes afhængige.


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2019

af

af

Grethe Lorentzen

d. 4. feb. 2019

Metoder til at mestre ubevidste traumatiske følelser i maven ved at bringe dem op i hjertet og heale dem. Selvhjælpsbog til læsere med interesse i selvudvikling med praktiske øvelser, og som inspiration til kinesiologer.

Ny udgave af 2. reviderede udgave af Gaven i maven med nye kapitler om kinesiologien som værktøj, en klinikgennemgang og kinesiologisk selvtest, præsentation af Fugl Fønix meditationen, samt healing af et undertrykt hjerte eller mave med tankefeltterapi og The Healing Code. Gina Asbjerg, der er sygeplejerske og kinesiolog, guider læseren igennem fire trin til at flytte hændelser og traumer fra maven og solar plexus op i hjertet, hvor følelserne kan heales med bevidsthed. Hun forklarer hvordan man kan hjælpe børn og unge med metoden og præsenterer eksempler fra sin praksis.

Praktisk håndbog med letforståelig tilgang til at bevidstgøre og håndtere traumatiske følelser fra barndommen ud fra en personlig "skodliste" over hændelser, der ligger ubearbejdet i maven. Meget anvendelig til de, der vil forsøge alternativ behandling.

I Følelsernes healingHelbred dig selv indefra demonstrerer David Læby hvordan man med tankefeltterapi kan forløse ubehag og smerter. I Helbred dig selv indefra giver Henry Grayson anvisninger til hvordan man ved bearbejdninger af traumer og negative overbevisninger selv kan holde sig sund og raskI Følelsernes healing demonstrerer David Læby hvordan man med tankefeltterapi kan forløse ubehag og smerter. I giver Henry Grayson anvisninger til hvordan man ved bearbejdninger af traumer og negative overbevisninger selv kan holde sig sund og rask.