Bøger / faglitteratur / opskrifter

Gaven til maven


Beskrivelse


Indeholder ca. 40 opskrifter på syltetøj, krydderolier, bagværk, chutney, konfekt m.m., der kan anvendes som gaver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Jette Landberg

2007

For de, der gerne vil komme med en personlig, spiselig værtindegave istedet for de obligatoriske blomster. Alle gaverne er overkommelige i tid og pris, de kræver bare lidt mere planlægning og arbejde end en æske chokolade fra tanken. Stilen henvender sig til Isabella Smiths og Alt for damernes publikum.

En lækker og appetitvækkende lille bog, der indeholder ca. 40 opskrifter på syltetøj, krydderolier, bagværk, chutney, konfekt mm., ja og faktisk også hundekiks. Alle i små portioner, der passer lige til et kønt glas eller en flettet kurv. Opskrifterne er ret enkle, her kan alle være med, sådan ca. på niveau med Isabella Smith, og alle de lækre ting er vist på flotte farvefotos. Vi får også forslag til indpakningen, der jo er det halve af sådan en lille gave. Det fornægter sig ikke, at Inge Skovdal er fotograf og stylist og Gitte Heidi Rasmussen madskribent bl.a. for Alt for damerne.

Der findes ikke andre bøger med en samling af værtindegave opskrifter, men forslag til spiselige gaver findes bl.a. rundt omkring i diverse julebøger, men de indeholder også så meget andet.

En sød og anvendelig lille bog med mange overkommelige idéer. Oplagt at bruge opskrifterne til smågaver ved julens selskaber, hvis man altså lige får planlagt det i tide.