Bøger / faglitteratur

Gaverne fra himlen : visdom, videnskab og almindelige menneskers oplevelser viser, at himlen findes


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2015

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 21. dec. 2015

Visdom, videnskab og almindelige menneskers oplevelser, viser at himlen findes. Primært til læsere med interesse for det spirituelle.

Den amerikanske neurokirurg og forfatter Eben Alexander har haft en nærdødsoplevelse, der har overbevist ham om at himlen findes. I denne bog forsøger han via mytiske religioner, kristendom, græsk filosofi (Platon og Aristoteles) og beskrivelser af nærdødsoplevelser, egen og andres, at påvise at himlen findes. Forfatteren mener at der findes en større verden bag den, vi ser omkring os. Den større verden elsker menneskeheden mere end vi kan forstille os og våger over os og håber at vi får øjnene op for de tegn omkring os, der viser at den eksisterer.

Let læst og tankevækkende. Har man interesse for det spirituelle, nærdødsoplevelser og kristendom, så er dette en bog der vil fange.

Til himlen og tilbageTil himlen og tilbage af samme forfatter handler om den nærdødsoplevelse der har dannet baggrund for forfatterens tro på at himlen findes, omdrejningspunktet for "Gaverne fra Himlen" af samme forfatter handler om den nærdødsoplevelse der har dannet baggrund for forfatterens tro på at himlen findes, omdrejningspunktet for "Gaverne fra Himlen" .