Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Ged i den


Beskrivelse


Billedbog. Gedekiddet kommer for sent i skole - men vil læreren tro på forklaringen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2017

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 16. jan. 2017

Gedekiddet kommer for sent i skole - men vil læreren tro på forklaringen? Billedbog for 4-7-årige.

Det lille Gedekid kommer i skole uden bukser og bøger. Han bliver sendt i skammekrogen, mens han fortæller hvorfor. Først var der ubåden, der var fyldt med fisk og vand. Den skulle kontrollere piratfiskeri og kunne sagtens sætte ham af ved skolen. Piraterne lignede dog mere dinoer, og de stjal gedekids bukser og bøger. Heldigvis kom der en elefant forbi, som tilbød gedekid et lift til skole, men Gedekid var jo uden uden bukser og bøger. Nu begynder skolen at ryste, og alle går i panik, men det er bare aliens, der vil aflevere Gedekids bukser og bøger tilbage - de kom nemlig forbi, fordi de skulle have en dinosaur. Da Gedekid havde fri fra skole, skyndte han sig direkte hjem - han havde fået nok oplevelser for den dag.

En rigtig sjov og fin billedbog om at fortælle en så utrolig historie, at folk tror du lyver. Illustrationerne beskriver fint historien, og man kan fint snakke videre om billederne, og om hvad man ellers kan blive udsat for på vej til skole.

Af andre bøger om utrolige historier kan nævnes Jeg kommer for sent, fordi -Den sygeste løgnehistorie af David Cali og Den sygeste løgnehistorie af Neil GaimanAf andre bøger om utrolige historier kan nævnes Jeg kommer for sent, fordi - af David Cali og af Neil Gaiman.Informationer og udgaver