Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Gedden - den store rovfisk


Beskrivelse


Gedden er en rovfisk der lever af at æde andre fisk. Både i Danmark og i mange andre lande er fiskeri efter gedder er en meget populær form for lystfiskeri.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 18. okt. 2018

I serien "Vild med viden" kommer her 8 udgivelser om forskellige havdyr i de danske farvande. Bøgerne kan læses af børn fra 9 år.

Serien "Vild med viden" indeholder en række bøger med relation til nogle af Danmarks mange museer. Bøgerne er i lommeformat og på kun 16 sider, så de kan både medbringes på museet eller læses på vej dertil. Disse 8 bøger fortæller om dyrelivet i de danske farvande, deriblandt ålen, gedden, gopler, sæler og hajer. Bøgerne er skrevet af formidlere og forskere med tilknytning til de forskellige museer. Teksten er kortfattet og suppleres med fotografier og forklarende illustrationer.

Bøgerne er hurtigt læst og faktamættede. De giver en god faglig ballast på de kun 16 sider både til skolebrug og til museumsbesøg.

Man kan læse mere om de forskellige dyr i andre bøger som eksempelvis SælerHajer og HajerMan kan læse mere om de forskellige dyr i andre bøger som eksempelvis Sæler og .