Bøger / faglitteratur / erindringer

Geggo : fra vild teenager til businesskvinde og mor


Beskrivelse


Reality-stjernen og influenceren Stephanie Karma (f. 1990), kendt som Geggo fra tv-serien "Familien fra Bryggen", fortæller om sit liv.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2020

af

af

Louise Urban Andersen

d. 28. apr. 2020

"Familien fra Bryggen"-stjernen Stephanie Karma Salvarli, kendt som Geggo, fortæller om sit liv. Kan læses af alle, der interesserer sig for dansk reality-tv og influencere.

Geggo, bl.a. kendt fra "Familien fra Bryggen", lægger ud med at fortælle om sin barndom med plejefamilie, cutting og nomadetilværelse. Trods det, fortæller hun om en tryg barndom. Hun beretter om indlæggelse på psykiatrisk afdeling og om at flytte tidligt hjemmefra. Hun fortæller om ansættelsen i sin mors stripklub og om at finde ro i sig selv. "Familien fra Bryggen" beskrives på godt og ondt. Et kapitel er dedikeret til forholdet med Cengiz, et andet omhandler det at blive en familie og om datteren, Alba. Skønhedsoperationer sættes under lup, og Geggo fortæller om sin arbejdsiver og passion for penge. Familierelationerne vendes, især det akavede forhold til hendes far. Bogen rundes af med tanker om fremtiden.

Geggo har allieret sig med forfatter Katrine Memborg, og sproget passer rigtig godt til Geggo. Bogen giver et nuanceret billede af mediefiguren.

Geggos mor, Linse Kessler, har tidligere udgivet biografier om livet som "Familien fra Bryggen", fx Linse - jeg gør, hvad jeg vil.


Jyllands-posten

d. 24. maj 2020

af

af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 24. maj 2020