Bøger / faglitteratur / fotografier

Genbrug - under åben himmel


Beskrivelse


Om genbrug af gamle materialer som kan bruges til at skabe hyggelige kroge i haven med idéer og inspiration til havelivet, haverummet og til livet i haven på alle årets årstider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2013

af

af

Lone Krøgh

d. 3. dec. 2013

Dejlig og sommerlig bladre- og inspirationsbog til de mange lånere, der elsker stemningsfulde og flot layoutede bøger om boligindretning, hygge og livsstil.

Forfatteren har butikken Honning og Flora ved Egholm Slot, hvorfra hun sælger fund fra europæiske loppemarkeder. Hun har i 2011 og 2012 udgivet inspirerende bøger om bolig- og haveindretning med gamle ting, og hendes nye stemningsfulde bog ligner disse. Billederne er flotte og lækre og oser af evig sommer og familieidyl, ligesom teksten er letløbende og krydret med småfilosofiske overvejelser om at gribe nuet. Ind imellem er der plads til enkelte opskrifter på små dejlige retter. En blandet og charmerende bog, som der er mange muligheder for at blive inspireret af, mens man bladrer den igennem.

Der er en del lignende, inspirerende og hyggelige livsstils-, bolig- og haveindretningsbøger på bibliotekerne, og efterspørgslen er stor, så de samler ikke støv på hylderne. Denne er udmærket og adskiller sig ikke væsentligt fra de øvrige. Familieidyllen og den hyggelige stemning i bogen kan minde om Sif Orellanas bøger, selv om hun ikke har fokus på indretning.

Dejlig bladre-inspirations-feelgood bog om boligindretning og små kroge i haven med fund fra europæiske lopppemarkeder. Der er også lidt om familieliv og enkelte madopskrifter. Stemningsfuld, charmerende og flot layout bog, der ikke kun vil gøre sig som coffee-table-book på alle biblioteker - den vil også blive brugt og ideerne kopieret.