Bøger / skønlitteratur / roman

Genesis


Beskrivelse


Krimi, hvor hovedpersonerne fra forfatterens selvstændige serier mødes i en fælles jagt på en brutal sadistisk seriemorder.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2010

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 12. okt. 2010

Bred appel i den store gruppe af spændingslæsere. Kan trygt formidles til de fleste.

Jeg tæller bog 6 af et yderst interessant nyere forfatterskab. Hører til i den hårdkogte thriller-afdeling, hvor et sindrigt udtænkt plot filmisk minutiøst spiller effektivt på én af de populære dybeste rædsler, seriemordere. Forfatteren lader hovedpersonerne fra sine 2 serier møde hinanden og samarbejde. Det er retsmedicineren Sara Linton, kendt bl.a. fra Hvid død, der deler deduktiv dynamik med kriminalkommissær Will Trent og hans faste partner Faith Mitchell, som læseren bl.a. møder i Mørk treenighed. De er på fælles jagt efter en brutal sadistisk seriemorder. En morder med eget torturkammer og mord på samvittigheden. Jeg har læst et par af forfatterens andre bøger, og er på ingen måde skuffet. Det at kæde de 2 serier sammen virker rigtigt godt. Thrilleren er ikke hæsblæsende action. Der er tid til at følge de psykologisk godt udfoldede deducerende hovedpersoner. Og plads til de menneskelige følelser de også indeholder. Flere af bogens scener er dog bestemt ikke for sarte sjæle.

Kommer til at tænke på både Thomas Harris, Val McDermid og Kathy Reichs. Men der kunne nævnes andre af de gode gedigne hårdkogte spændingsforfattere, og jeg synes bestemt Slaughter er godt med kvalitetsmæssigt.

Hårdkogt thriller, der er underholdende og spændende. Absolut bred målgruppe og et must på de fleste hylder.


litteratursiden.dk

d. 22. nov. 2010

af

af

Pernille Jørgensen

d. 22. nov. 2010

Opmærksomhedskrævende pageturner om grufuld tortur og bestialsk kvindemorder, der ikke har planer om at stoppe. Et ældre ægtepar påkører en kvinde. Hun bliver kørt på hospitalet, hvor lægen Sara Linto...


Politiken

d. 18. dec. 2010

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 18. dec. 2010