Bøger / faglitteratur / erindringer

Genforenet


Beskrivelse


Helle Amins (f. 1964) beretning om ægteskabet med den veluddannede araber T. De bosætter sig på Bali og får 4 sønner. En dag falder det hele dog pludseligt sammen, da han bortfører drengene til Saudi-Arabien. Så følger en lang og stædig kamp mod de muslimske domstole. Trods alle odds bliver hun efter 3 års kamp endelig genforenet med sønnerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. okt. 2008

af

af

Katja Larsen

d. 14. okt. 2008

Bogen vil blive efterspurgt af læsere af Virkelighedens verden.

Helle Amin er født og opvokset i Dianalund på Sjælland. Genforenet er hendes historie om, hvordan hun møder den flotte og veluddannede T. som stammer fra Saudi-Arabien. De får fire sønner sammen og bosætter sig på Bali. Men en dag går det galt. Helle kommer hjem og opdager, at hendes mand har kidnappet deres børn, og at han er rejst tilbage til Saudi-Arabien med dem. Det lykkes Helle at få sønnerne tilbage og i dag bor de sammen i England, hvor hun hjælper andre kvinder, der har fået bortført deres børn. Genforenet er skrevet i et letlæst sprog.

Genforenet er udgivet i serien Virkelighedens verden og er i samme stil som de øvrige i serien.

Genforenet er, som andre bøger i serien Virkelighedens verden, letlæst og vedkommende for mange læsere. Den indeholder en kvindes fortælling om, hvordan det kan gå galt i blandede ægteskaber. Denne bog vil få lige så mange læsere som alle de andre i Virkelighedens verden.