Bøger / faglitteratur / opskrifter

Geniale grøntsager fra Vanløse Blues


Beskrivelse


Kogebog med over 160 opskrifter, hvor grøntsagerne har hovedrollen. Opskrifterne startes med afsnit om toppings, dips og dressing og er herefter opdelt efter den enkelte hovedgrøntsag.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. dec. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 15. dec. 2015

Geniale grønsager er for dem der vil spise flere grønsager men som mangler inspiration til tilberedning. Eller "bare" for dem der mangler en grydefuld ideer til din næste servering. For hjemmekokken eller andre amatørgastronomer.

Over 160 opskrifter, alle hjemmekomponerede og low-carb, og glutenfri, selvfølgelig. Denne kogebog har og kan lidt af det hele. Opskrifterne startes med afsnit om toppings, dips og dressing og er herefter opdelt efter den enkelte hovedgrønsag, alle ingredienserne i de enkelte retter er hyldevarer i ethvert velassorteret supermarked. Teksten der forklarer fremgangsmåden er klar og tydelig og enkelte af opskrifterne ledsages af et lille tip der også kan bruges i andre tilberedninger. Udgivet i softback kvalitet med en række fotos.

Maria Engbjerg der er forfatter bag denne bog står også for den populære madblog "Vanløse blues" der har over 5000 besøgende dagligt. Hun opfinder selv sine opskrifter og styler og fotograferer selv resultatet. Denne bog er meget flot udført, ikke kun opskriftmæssigt men også rent visuelt. Opbygningen, hvor man følger en hovedgrønsag, fungerer godt og er med til at skabe et godt overblik.

For yderligere inspiration til det næste måltid se fx Mit grønne køkkenGrønt og skønt eller Grønt og skøntFor yderligere inspiration til det næste måltid se fx Mit grønne køkken eller .