Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ghost - kontrolløren


Beskrivelse


Danny er superhelten Ghost. Da han forsøger at finde beviser på sin fængslede fars uskyld, kommer han snart på sporet af en superskurk, der med tankekontrol bruger uskyldige til kriminelle formål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2017

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 31. juli 2017

I en hvid dragt med superkræfter bliver drengen Danny til superhelten Ghost, der tager kampen op mod byens forbrydere. Mest for drenge i alderen 10-13 år, der kan lide at læse en spændende superheltehistorie.

De to første bind i superhelteserien "Ghost". Mens faderen sidder i fængsel bor Danny med sin lillesøster hos en plejefamilie. Danny laver indbrud for at betale sin ven Khalids gæld til nogle rockere. Da Danny stjæler en hvid dragt fra virksomheden STAAL Industri, hvor hans far arbejdede som vagt, bliver alt anderledes. Dragten giver dens bærer superkræfter, og den er også et vigtigt spor, der kan få Dannys far ud af fængslet. Med dragten bliver Danny til superhelten Ghost, og han tager kampen op mod rockerbanden. I andet bind, "Kontrolløren", er Danny gået under jorden for at finde beviser på sin fars uskyld. Som superhelten Ghost bekæmper han forbrydere. Og snart er han i kamp mod superskurken Kontrolløren, der med en særlig opfindelse kan styre folks tanker og på den måde bruge uskyldige mennesker til kriminelle formål. Illustrationer i sort-hvid.

En ny superhelt er født. Med masser af spænding og kampscener bliver der lagt i kakkelovnen til en vaskeægte superhelte-fortælling. Teksten er velskrevet og sproget flyder let.

Forfatterens første bog City surferDen gode skurk handler også om vovehalse. Andre bøger om superhelte og skurke kunne være serien "Superskurkeskolen", hvor Den gode skurk er første bindForfatterens første bog City surfer handler også om vovehalse. Andre bøger om superhelte og skurke kunne være serien "Superskurkeskolen", hvor er første bind.