Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ghost - opgør


Beskrivelse


Danny besøger sin far i fængslet og får endelig fortalt ham alt hvad der foregår. Mens Dannys søster ligger på hospitalet, må han kæmpe videre mod skurken Staal og hans onde planer. Med hjælp fra vennerne kan det måske lykkes Ghost at sætte en stopper for Staal.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2018

af

af

Julie Arndrup

d. 15. nov. 2018

Iført sin hvide dragt bliver Danny til superhelten Ghost. Sammen med sine venner kæmper han fortsat mod skurken Staal. Velegnet for actionglade 10-13-årige.

5. del af serien "Ghost". Danny besøger sin far i fængslet og får endelig fortalt ham alt, hvad der foregår. Mens Dannys søster ligger på hospitalet, må han kæmpe videre mod skurken Staal og hans onde planer. Der er både elektroniske chips, der gør folk til villige slaver, dræber-kamp-edderkoppe-robotter, rødt slim, der berøver Ghost hans superhelteevner og masser af drama, men med hjælp fra Khalid og Nordlys bliver det måske muligt for Ghost at sætte en stopper for Staal. Enkelte illustrationer af Andreas Erstling.

Der er fuld gang i den, med kampscener og masser af cliffhangers i de korte, spændende kapitler. Teksten er velskrevet og let at læse. Illustrationerne understøtter historien flot.

Andre bøger om unge superhelte er fx Team Hero - kampen om skyggesværdetDen gode skurk eller Den gode skurk, begge er første del i en serieAndre bøger om unge superhelte er fx Team Hero - kampen om skyggesværdet eller , begge er første del i en serie.