Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ghost - pigen, der var en bombe


Beskrivelse


Danny er superhelten Ghost. I en container sendt fra Grønland finder han pigen Malou, der viser sig at have eksplosive superkræfter. Måske er det derfor superskurken Staal gør alt hvad han kan for at få fat i hende?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2017

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 13. dec. 2017

I kamp mod byens forbrydere redder superhelten Ghost pigen Malou, der viser sig at have eksplosive superkræfter. Kan Ghost stole på Malou eller arbejder hun for superskurken Staal? Mest for drenge i alderen 10-13 år, der vil have en letlæst superheltehistorie.

3. del af superhelteserien "Ghost". På havnen redder Danny pigen Malou fra at falde i kløerne på bevæbnede forbrydere udsendt af Staal Industri. Det viser sig, at Malou, der er blevet sendt fra Grønland, har superkræfter, der gør at hun kan udløse voldsomme eksplosioner som en bombe. Men Malou kan ikke styre sine kræfter, og kan i det hele taget ikke huske meget om hvem hun er. For at finde ud af mere om hvorfor Hr. Staal er så interesseret i Malou, bryder de ind hos Staal Industri. Her bliver Malou fanget af vagterne, mens Danny når at slippe væk. Da Ghost senere møder Malou er hun superhelten Nordlys, der vil bekæmpe ham. Har superskurken Staal en finger med i spillet eller er Malou virkelig Ghosts modstander?.

Der er desværre skruet lidt mere ned for for spændingen end i de foregående historier, men du bliver ikke snydt for et pænt mål af kampscener, action og tju-bang - sådan som det hører sig til i et superhelteunivers. Teksten er velskrevet og sproget flyder let, så historien er let at læse.

Ghost - som en tyv i nattenTeam Hero - kampen om skyggesværdet er første del af serien om superhelten Ghost. "Team Hero" er også en god og letlæst serie med superhelte, fx Team Hero - kampen om skyggesværdetGhost - som en tyv i natten er første del af serien om superhelten Ghost. "Team Hero" er også en god og letlæst serie med superhelte, fx .