Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ghost - sort sind


Beskrivelse


De unge helte har besejret PYRE, men Ghost opdager, at en ny fjende truer, da han redder pigen Ida fra et underligt oliemonster, som engang var drengen Kevin.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2020

af

af

Mette Balle Christensen

d. 7. aug. 2020

De unge helte har besejret PYRE, men Ghost opdager, at en ny fjende truer, da han redder pigen Ida fra et underligt oliemonster, som engang var drengen Kevin. Spændende bog for læsere mellem 10-13 år.

Danny, som kan forvandle sig til superhelten Ghost, er på vej for at møde sin søster, da han pludselig hører en pige, Ida, skrige. Han beslutter sig for at hjælpe hende med at slippe fra drengen Kevin, som er efter hende. Men midt i det hele forvandler Kevin sig til et monster af blåsort olie. Det viser sig, at Kevin er faldet i en olietank på et skib, som Ida og Kevin havde planer om at sætte i brand. I stedet for at dø i olien, er Kevin blevet forvandlet, og han vil have hævn over Ida, som han mener, er skyld i hans forvandling. Det viser sig, at det hele trækker tråde tilbage til de gamle fjender PYRE og Staal. Bogen er første bind i serien "De unge heltes eventyr", som bygger videre på historierne om Ghost, Medusa, Skjold og Nordlys.

En velskrevet og spændende bog, som læsere af de første bøger om De unge helte vil nyde at læse. Bogen er gennemillustreret med flotte og levende tegninger i sort/hvid. Bogen er opbygget af korte kapitler, og sproget er let. En god bog til læsere, der gerne vil have spænding, men ikke orker at læse lange bøger.

I samme genre findes fx Team Hero - kampen om skyggesværdet.