Bøger / skønlitteratur / roman

Gift ved daggry


Beskrivelse


Lord Hathaway skal både giftes og avle en søn inden 1 år for at kunne beholde familien Hathaways elskede herregård. Han vil aldrig elske igen, men kan alligevel ikke helt styre sin fascination af søstrenes snerpede anstandsdame, Miss Marks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. maj 2017

Lord Hathaway, Leo, vil aldrig elske igen. Men han kan alligevel ikke helt styre sin fascination af søstrenes anstandsdame, Miss Marks. 4. bind af den underholdende "Hathaway" serie, som starter med Min indtil midnat. For kvinder, der nyder underholdende, historisk romantik med et strejf af erotik.

Den snerpede anstandsdame, Cathrine Marks, er efterhånden blevet et skattet medlem af den farverige adelsfamilie. Men når Lord Hathaway (Leo) er i nærheden slår temperamenterne gnister. På grund af en spidsfindighed i skødet på herregården, skal Leo gifte sig og avle en søn inden der er gået et år. Ellers må familien flytte fra deres elskede hjem. Cathrine Marks holder strengt på formerne og tillader sig ingen løssluppenhed på grund af hendes traumatiske baggrund, som hun har holdt hemmelig for familien. Alligevel kan Leo Hathaway ikke lade være med at drømme om, at få Cathrine pakket ud af sit hårde panser og stivede skørter.

Der er vanligt drama og kaos omkring den elskelige familien Hathaway. Det kan godt være, at handlingen ikke altid er videre sandsynlig for en adelsfamilie i 1800-tallet, men det er ganske underholdende og livsbekræftende. De erotiske scener har kvindens nydelse i fokus og passer fint ind i resten af historien.

Lisa Kleypas har også skrevet serien "Wallflowers" som foregår i samme historiske ramme. Fans af genren erotic historical vil også elske Diana Gabaldons serie Outlander. [bind 1]Outlander. bind 1 : Den engelske kvinde.