Bøger / skønlitteratur / roman

Giften : krimi


Beskrivelse


Krimi. Den danske brandefterforsker Klara bliver sendt til Tromsø, for at opklare en frygtelig hotelbrand med mange omkomne. Men det bliver hurtigt både vanskeligt og livsfarligt, da gerningsmanden viser sig at være en skruppelløs klimafanatiker, der ikke skyer nogen midler for at nå sit mål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 28. aug. 2019

Uhyggelig og hårrejsende krimi. Brandefterforskeren Klara Larsen får sin sag for, da hun bliver sendt til et nedbrændt hotel i Tromsø med mange omkomne. En ondskabsfuld terrorist, og klimafanatiker, hærger byen. For læsere af hæsblæsende kriminalromaner.

Bogen er andet bind i serien "Pyromanen", første bind i serien hedder Sorger. Under efterforskningen går det hurtigt op for Klara, at noget er helt galt og at de omkomne var døde af noget andet inden hotellet brød i brand. Imens tager Sebastian, Klaras kollega og tidligere elsker, op til Tromsø dels for at hjælpe Klara med opklaringen og dels for at konfrontere hende med en uhyggelig mistanke. Men snart er det klart for alle, at en skruppelløs terrorist er på spil og vedkommende vil gøre hvad som helst for at nå sit mål.

Virkelig spændende krimi som er helt umulig at lægge fra sig, den bliver læst uden pauser. Neglebidende og aktuel krimi.

Ønskes andre lignede krimier, kan Inger Gammelgaard Madsens forfatterskab anbefales. Første bind i hendes serie om kriminalassistent Ronald Benito hedder Dukkebarnet.