Bøger / faglitteratur / opskrifter

Gin, vodka, tequila : 150 nye og klassiske cocktails


Beskrivelse


Opskrifter på 150 opskrifter nye og klassiske cocktails baseret på gin, vodka og tequila, samt lidt om cocktailens historie, det påkrævede indhold i barskabet, tilbehør, udstyr, teknikker og glas.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2014

af

af

Kresten Søe Christensen

d. 7. okt. 2014

Amerikanske cocktails og amerikansk fodbold er oppe i tiden. En indbydende bog med en række nye opskrifter på drinks med gin, vodka og tequila til inspiration for alle cocktailfans.

Cocktails kan generelt opdeles efter deres hovedingrediens. Denne fotografisk illustrerede bog er udelukkende koncentreret om drinks baseret på gin, vodka og tequila. Der indledes traditionelt med lidt historie, forberedelse af indholdet i barskabet, tilbehør, udstyr, teknikker og glas. Herefter kommer 150 opskrifter inddelt efter gin, vodka og tequila som base. Til hver er angivet cocktailens styrke og anbefalet glas.

En meget indbydende bog med flotte fotografiske helsides illustrationer, der får mundvandet til at løbe hos enhver entusiast. Fremstillingen er instruktiv og meget anvendelig for den interesserede. Der er i forvejen en del bøger om emnet, men denne rummer mange nye opskrifter. Faktisk så mange at jeg kun fandt 1/4 som gengangere i forhold til tre lidt ældre sammenlignelige titler. Man skal dog være opmærksom på, at bogen ikke som normalt i genren er allround, men som nævnt udelukkende baseret på 3 typer spiritus.

Forfatterens ældre Den store bog om drinks og cocktailsCocktails og drinks500 cocktailsPolitikens bog om drinks & cocktails, 2004, overlapper stort set. Andre dækkende bøger er fx: Cocktails og drinks og 500 cocktails og Politikens bog om drinks & cocktails. I forhold til disse tilføres her nyt med hensyn til supplerende opskrifterForfatterens ældre Den store bog om drinks og cocktails, 2004, overlapper stort set. Andre dækkende bøger er fx: og 500 cocktails og Politikens bog om drinks & cocktails. I forhold til disse tilføres her nyt med hensyn til supplerende opskrifterForfatterens ældre Den store bog om drinks og cocktails, 2004, overlapper stort set. Andre dækkende bøger er fx: Cocktails og drinks og og Politikens bog om drinks & cocktails. I forhold til disse tilføres her nyt med hensyn til supplerende opskrifterForfatterens ældre Den store bog om drinks og cocktails, 2004, overlapper stort set. Andre dækkende bøger er fx: Cocktails og drinks og 500 cocktails og . I forhold til disse tilføres her nyt med hensyn til supplerende opskrifter.Informationer og udgaver