Bøger / faglitteratur / opskrifter

Gin : historie, opskrifter, ginkartotek


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. aug. 2017

af

af

Lars Ovesen

d. 10. aug. 2017

Gin er og har været en populær drik i umindelige tider og netop nu nyder den en opblomstring på drinks-scenen. Læs her om ginnens historie, få en række drinks-opskrifter eller studer det meget omfattende gin-kartotek. For voksne læsere der sætter pris på god gin.

Bogen indledes med et kort forord, hvorefter der beskrives emner som ginnens historie, gin-baren eller fremstilling af gin. Læseren præsenteres også for forfatternes gin-hjul der beskriver de enkelte gin ud fra smag. Herefter kommer en række opskrifter på cocktails med gin, samt naturligvis den klassiske gin og tonic. Gin-kartoteket er med sine ca. 100 sider meget omfattende og beskriver mange forskellige gin.

En meget grundig og informativ bog der med sine 221 sider kommer vidt omkring. Man kan mærke at forfatteren Iben Diamant brænder for gin og gerne vil dele denne passion med læseren. Opskrifterne er forholdsvis nemme at følge og der følger ofte en lille anekdote eller historie med, som er skrevet med et glimt i øjet. Jeg er specielt glad for gin-hjulet der giver et hurtigt overblik over et meget omfattende marked.

For yderligere litteratur omhandlende gin se eventuelt Diamants tidligere bog Gin, tonic og tilbehørDe bedste drinks med gin eller den nyligt udkommet De bedste drinks med ginFor yderligere litteratur omhandlende gin se eventuelt Diamants tidligere bog Gin, tonic og tilbehør eller den nyligt udkommet .