Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Girl online på turné


Beskrivelse


16-årige Penny følger med kæresten Noah på turné i Europa, men undervejs må Penny afgøre hvor meget hun skal ofre for at være Noahs kæreste. Hun kæmper med angst og savner at være en anonym blogger.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. mar. 2016

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 31. mar. 2016

Penny er kæreste med rockstjernen Noah. Hun har fået sommerferie og skal med ham på turné i Europa. Men det går ikke helt som Penny havde håbet. God ungdomsbog, som fortsætter hvor Girl online slap. Fra 13 år.

Inden afgang til Europa mister Penny sin telefon, og bliver stalket af ukendte afsendere, som kalder sig "HeleSandheden". De truer med afslørende billeder fra telefonen og forlanger at hun dropper Noah. Turen går ikke så godt for Penny, da Noah aflyser deres aftaler gang på gang. Penny føler sig svigtet og kæmper med angstanfald. Hun stiller spørgsmålstegn ved sin rolle i Noahs liv, og tænker på hvor meget hun skal ofre for at følge ham. Hun er stoppet med at blogge online og med at vise sine fotos frem, men hun savner både det og vennen Elliot meget. Jeg-fortællingen krydres med blogindlæg, sms'er og emails. Lyslilla omslag med koncertbilletter og fotos - ligner 1. del som har blåt omslag.

En rigtig god ungdomsbog, som rammer fans af chick lit og bloggere, samtidig med at den behandler vigtige emner som angst, at finde sig selv og blive voksen. Det er 2. del af Girl online, men bogen kan læses selvstændigt da personer og episoder fra 1. del forklares.

En anden bog om angst og kærlighed er Audreys verden af Sophie Kinsella.


litteratursiden.dk

d. 19. apr. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 19. apr. 2016

En god og spændende ungdomsbog om kærlighed og venskaber og om livet som kendis. Penny er kæreste med rockmusikeren Noah og har fået lov at tage med ham og hans band på turne i to uger. Hun glæder sig...