Bøger / faglitteratur til børn

Gitte og hundene


Beskrivelse


Gitte har en hundekennel hjemme hos sig selv. Hendes hunde er en slags slædehunde, og racen hedder Samojed-hunde. Gitte lader dem få hvalpe, som hun træner, sælger og går til udstillinger med.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. juni 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 27. juni 2019

Gitte har en hunde-kennel hjemme hos sig selv. Hendes hunde er en slags slædehunde, og racen hedder Samojed-hunde. Gitte lader dem få hvalpe, som hun træner, sælger og går til udstillinger med. For 7-9-årige.

Gittes arbejde er at passe alle sine hunde, og hun har travlt hver dag, for der skal gøres rent hos dem, og de skal luftes. De skal også have mad og børstes flere gange om dagen. Et par gange om ugen træner Gitte også med sine hunde. De skal lære at gå, stå og løbe pænt. Gitte har vundet mange præmier med sine hunde. Bogen har også et afsnit om, hvordan man bedst omgås hunde, og hvad man skal være opmærksom på.

En rigtig god bog om, hvordan det er at have en hunde-kennel. Man får meget at vide om det daglige arbejde. Billederne er flotte, og det virker særlig godt med de personlige historier.

I samme serie findes bl.a.: Sidsel og katteneLotte og hesteneHundeHunde og Lotte og hestene. Lignende bøger om hunde findes også, fx: Hunde og HundeI samme serie findes bl.a.: Sidsel og kattene og . Lignende bøger om hunde findes også, fx: Hunde og HundeI samme serie findes bl.a.: Sidsel og kattene og Lotte og hestene. Lignende bøger om hunde findes også, fx: og I samme serie findes bl.a.: Sidsel og kattene og Lotte og hestene. Lignende bøger om hunde findes også, fx: og .