Bøger / skønlitteratur / roman

Giv ikke slip


Beskrivelse


Nap Dumas er ansat i politiet som efterforsker. Et mord på en kollega roder op i betændte ting i Naps fortid, og jo mere Nap efterforsker sagen jo mere personligt bliver det for ham.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. maj 2018

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 15. maj 2018

En sexet kvinde træder ind på en bar. Mange mænd og kvinder nærmest snubler i synet af hendes dybe kavalergang. Hun har dog kun øje for en. Aftenens mål. Ham Rex nøje har udpeget som aftenens mål. Til læsere af spændingsromaner og krimier.

Nap er ansat i politiet, han er efterforsker og en af de bedste. Et mord på en kollega roder op i betændte ting i Naps fortid. Jo mere Nap efterforsker sagen jo mere personligt bliver det for ham. Det der startede med at være mordet på en politimand, Rex, der havde en sidebeskæftigelse med at lokke mænd der lå i skilsmisse til at køre spirituskørsel og derefter stoppe dem og arrestere dem og få det hele til at falde ud til den snarlige ekskones fordel, eskalerer hurtigt og bliver til meget mere end et politimord. Rexs medsammensvorne, kvinden der lokker mænd til at køre spirituskørsel, viser sig at være Maura. Maura der forsvandt 15 år tidligere, sporløst uden at sige et ord til sin kæreste, Nap.

Gennemtænkt og velfungerende thriller der både formår at holde den røde tråd og spændingen intakt hele vejen. Det bliver ikke mindre nervepirrende efterhånden som de forskellige ledetråde serveres og handlingen intensiveres. Historien virker og netop det at betjent Nap ikke er helt ren i kanten, men samtidig kæmper en brav kamp for primært at opklare sagen, men også for at opretholde en del af sine egne principper, på trods af at han godt ved at han ikke altid kan eller vil styre sig, gør ham mere troværdig.

Minder om både Håkan Nesser og Jo Nesbøs krimier.


litteratursiden.dk

d. 22. juni 2018

af

af

Monica Severin

d. 22. juni 2018

Endnu et gådefyldt mysterie folder sig ud i Harlan Cobens spændingsroman. Heller ikke denne gang skuffer han sin trofaste spændingshungrende fanskare. Harlan Coben har baseret denne roman på virkelig...


Politiken

d. 28. juni 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 28. juni 2018