Bøger / skønlitteratur / roman

Giv slip


Beskrivelse


24-årige Indie er læge og har endnu aldrig været i seng med nogen. Hendes første skal være være erfaren, men ikke en potentiel kæreste. Derfor er den professionelle fodboldspiller Camden helt perfekt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. juli 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 14. juli 2020

24-årige Indie er læge og har endnu aldrig været i seng med nogen. Hendes første skal være være erfaren, men ikke en potentiel kæreste. Derfor er den professionelle fodboldspiller Camden helt perfekt. "Harris Brothers" er en ny sexet og romantisk serie for yngre kvinder.

Indie er vokset op på kostskoler og med en familie, som aldrig havde tid til hende. Hun har aldrig været særligt god til alt det med relationer. Til gengæld er hun lynende intelligent og har klaret medicinstudiet på rekordtid. På studiet har hun mødt sin eneste veninde, den meget bramfri Belle. For at klare de stressende vagter på hospitalets skadestue, har Indie og Belle en fast tradition: En festlig aften i byen og masser af Tequila Sunrises. Alligevel har Indie ikke fundet ham, som skal hjælpe hende af med hendes jomfrustatus. Da fodboldspilleren Camden ender på skadestuen med en alvorlig knæskade, bliver de voldsomt tiltrukket af hinanden. Camden ved ikke om hans fodboldkarriere er slut, hans familie og klub presser ham og Indie risikerer at blive fyret, hvis de indleder en affære. Men tiltrækningen stikker dybere end bare det fysiske.

Engelske Amy Daws er ikke tidligere udkommet på dansk, men hun skriver fantastisk levende og tiltrækningen mellem Indie og Camden nærmest driver af siderne. Samtidigt skaber hun også helstøbte og levende hovedpersoner, som hver på sin måde kæmper med at finde deres rette hylde.

Nyd fx også Kristen Callihans Det perfekte skud.