Bøger / skønlitteratur / roman

Giv slip


Beskrivelse


Kylie er stadig i sorg, efter sin bror, Carsons, død. Da Jensen begynder at bejle til hende, er hun afvisende, men Jensen giver ikke op. De har begge ar på sjælen, og sammen kan de bekæmpe fortidens dæmoner. Hvis Kylie vil give slip?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2014

af

af

Merete Trap

d. 17. okt. 2014

Ung submissiv kvinde, møder mørk, dominant mand, begge med ar på sjælen, et erotisk kærlighedseventyr er i gang. Anden del af den erotiske trilogi "Surrender", til kvindelige læsere der stadig er med på den erotiske bølge.

Kylie er en stille og tilbageholdende sekretær, med ar på sjælen. Hun er blevet misbrugt af sin far som barn, og hendes faste holdepunkt, broderen Carson, er død. Men hendes chef, den arrogante og dominante Jensen, begynder pludselig at bejle til hende. Hvad sker der? Kylie bryder sig ikke om ham, men pludselig mærker hun en stærk tiltrækning. Jensen kommer snart ind på livet af Kylie, de forelsker sig i hinanden, og Kylie ser en ukendt side af Jensen. Det viser sig nemlig at de to har mere tilfælles end først antaget, for Jensen har også ar på sjælen.

Skåret på den samme læst som forfatterens "Breathless" trilogi, hvor man følger tre veninder. Det er en forudsigelig historie, men der er færre sexscener, og en bedre personhistorie.

Markedet har været oversvømmet af erotisk litteratur, herværende serie kan bedst sammenlignes med Banks' egen "Breathless" trilogi. Bogen adskiller sig positivt fra andre i genren, ved at der er skåret ned på de erotiske s/m scener, så personhistorien fylder mere.