Bøger / faglitteratur til børn / billedbøger

Glæde


Beskrivelse


Forstå følelsen glæde og få råd om, hvordan følelsen kan håndteres. Højtlæsning fra 6 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. feb. 2021

af

af

Stine Veisegaard

d. 23. feb. 2021

Forstå følelsen glæde og få råd om, hvordan følelsen kan håndteres. Højtlæsning fra 6 år.

Fire bøger i en ny serie "Forstå følelsen". Bøgerne omhandler hver for sig følelserne vrede, glæde, medfølelse og generthed. De er bygget ens op med farvede illustrationer, suppleret med tekst. Under afsnit som fx "hvordan føles generthed", "hvad gør man, når man er vred", "hvad gør man, når andre har brug for omsorg", kommer bogen omkring en række spørgsmål, der berører følelsen. Bagerst i hver bog er en side med gode råd samt en ordliste, der kan bruges hvis man vil tale mere om følelser. Bøgerne er angivet med lix mellem 22-25. Illustrator er kendt fra fx Drenge ingen adgang i serien "Molly Mia".

Relevante bøger i en ny serie, der lægger op til samtale. Bøgerne har flotte farverige illustrationer med et humoristisk tvist. Forlaget lægger op til, at bøgerne kan bruges op til 5. klasse. Bøgernes udtryk, billedbogsformat, appellerer dog mest til højtlæsning for yngre børn, hvor de er yderst brugbare til dialog.

Kan sammenlignes med serien "Følelsesbiblioteket" fx VredeGenerthed og GenerthedKan sammenlignes med serien "Følelsesbiblioteket" fx Vrede og .