Bøger / faglitteratur

Glæden med skeden : alt du behøver at vide om dit underliv


Beskrivelse


Ved at kombinere medicinsk viden med den nyeste forskning, giver forfatterne svar på alle de spørgsmål om kvindens underliv, som det ofte er vanskeligt at stille.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 1. sep. 2017

Til kvinder i alle aldre som er nysgerrige på facts og myter om kvindens underliv.

"Skeden er som andre af kroppens åbninger en udgang - ikke bare noget, man propper ting ind i." Sådan beskrives skeden bl.a. i bogen af de to norske medicinstuderende Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl. I 2015 startede de bloggen Underlivet og blev overraskede over hvor mange spørgsmål de fik fra begge køn i alle aldre. Så de besluttede sig for at skrive denne bog, hvor de har samlet vejledning og råd om bl.a. prævention, sex, menstruation og problemer/sygdomme i underlivet. Bogen indledes med et kapitel som helt nøgternt forklarer, hvordan skeden er opbygget, dens funktion og hvad de forskellige områder hedder. Undervejs i bogen afliver de også myter, både de lidt nyere men også de sejlivede om bl.a. jomfruhinden. Bogen er illustreret med tegninger af Tegnehanne.

En rigtig interessant og oplysende bog om kvindens underliv. Den giver både et smil på læben og stof til eftertanke. Kan læses af piger/kvinder i alle aldre, som gerne vil være klogere på det, der foregår mellem deres ben. Bogen får min varmeste anbefaling. Lækkert pink layout, uformel tilgang til emner, der til tider kan være svære at tale om og humoristiske tegninger.

Denne aktuelle udgivelse kan bedst sammenlignes med Kvinde kend din kropGynækologi og obstetrik som også er skrevet til kvinden om kvindekroppen. I Gynækologi og obstetrik vedrøres emner som skeden også, men på et højere fagligt niveauDenne aktuelle udgivelse kan bedst sammenlignes med Kvinde kend din krop som også er skrevet til kvinden om kvindekroppen. I vedrøres emner som skeden også, men på et højere fagligt niveau.


Berlingske tidende

d. 9. sep. 2017

af

af

Eva Agnete Selsing

d. 9. sep. 2017


Information

d. 14. sep. 2017

af

af

Mette-Line Thorup, Sebastian Abrahamsen

d. 14. sep. 2017


Sygeplejersken

Årg. 118, nr. 1 (2018)

af

af

Hanne Lindhardt (sundhedsplejerske)

Årg. 118, nr. 1 (2018)