Bøger / skønlitteratur / roman

Glasvinge : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Politiassistent Jeppe Kørner skal opklare et uhyggeligt mord på en sosu-assistent, hvis lig er blevet anbragt i et springvang på Strøget i København. Men flere mord følger, og pludselig er hans barslende partner, Anette Werner, også i livsfare.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 16. feb. 2018

Tredje og fritstående bind i serien om politiassistenterne Jeppe Kørner og hans, for tiden, barslende partner Anette Werner. Kørner skal opklare et bestialsk mord på en sosu-assistent, men flere mord følger og snart er også partneren, Werners, liv i fare. For alle læsere af kriminalromaner.

Kørners jagt på at finde den morder som efterlader sine lig skamferet og drænet for blod forskellige steder i København, leder ham og hans kolleger ind i sundhedsvæsenet. Det nu lukkede bosted "Sommerfuglen", et behandlingshjem for psykisk syge unge, spiller tilsyneladende en rolle i mordene, men hvilken? Imens keder hans partner, Anette Werner, sig på sin barsel og snart har hun indledt sin egen opklaring af mordene. Men det bliver en opklaring med livet som indsats. Engbergs første roman i serien hedder Krokodillevogteren.

Uhyggelig og spændende krimi, som er en vaskeægte pageturner. Plottet er veldrejet og underholdningen er i top.

Der findes mange glimrende kvindelige krimiforfattere i Norden efterhånden. En anden dansk krimiforfatter som kan anbefales, hvis man kan lide Engbergs krimier, er forfatteren Lone Theils. Første bind i hendes serie om korrespondenten Nora Sand, hedder Pigerne fra Englandsbåden.


litteratursiden.dk

d. 12. juni 2018

af

af

Rikke Bødker

d. 12. juni 2018

Bragende god krimi med Jeppe Kørner og Anette Werner, som jager en morder, der efterlader sine lig i Københavns springvand. Et lig af en kvinde ligger i storkespringvandet en tidlig morgen. Mærkeligt...


Berlingske tidende

d. 24. mar. 2018

af

af

Merete Reinholdt

d. 24. mar. 2018