Bøger / skønlitteratur / roman

Glemmer du -


Beskrivelse


Krimi. I 50'ernes Danmark involverer den unge nysgerrige og charmerende Bertha sig i opklaringen af en mordsag. En sag der viser sig at trække uhyggelige tråde tilbage til besættelsestiden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2020

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 18. feb. 2020

Flere mord begåes i 1950'ernes Danmark - unge Bertha befinder sig pludselig i centrum. For alle, der kan lide krimier og historie.

Den unge Bertha fra Hellerup er flamboyant, charmerende og nysgerrig. Hun kaster sig ind i opklaringen af et mord begået under et besøg hos søsteren Ellis, som er gift med en landlæge i Himmerland. Endnu et mord begås, og Bertha involverer sig dybere i en sag, der trækker uhyggelige tråde tilbage til besættelsestiden.

Udmærket krimi i et letlæst sprog, hvor der sker rigtig meget - måske lidt for meget. Men den skildrer fint og indlevende en række menneskeskæbner i halvtredsernes Danmark og bringer lidt historie ind i krimigenren.

Agatha Christie krimier kan anbefales fx Mordet i Orient-ekspressenInvitation til mordDer var ti, der var ni -, Invitation til mord (Ved Inger Dahl Jensen) eller Der var ti, der var ni -, der alle har samme stemningAgatha Christie krimier kan anbefales fx Mordet i Orient-ekspressen, (Ved Inger Dahl Jensen) eller Der var ti, der var ni -, der alle har samme stemningAgatha Christie krimier kan anbefales fx Mordet i Orient-ekspressen, Invitation til mord (Ved Inger Dahl Jensen) eller , der alle har samme stemning.