Bøger / faglitteratur / barndomserindringer

Glimt : erindringer fra min opvækst


Beskrivelse


Sangerinden Billie Koppel (f. 1972) fortæller om en anderledes barndom som datter af Annisette og Thomas Koppel fra The Savage Rose, og om at blive voksen og finde sin egen musik.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2019

af

af

Lars Ovesen

d. 4. sep. 2019

Kom med bag facaden hos Billie Koppel og hør om en barndom fyldt med musik, koncerter og tourbus. For brugeren der gerne ynder danske musikerbiografier evt. også for den opgaveskrivende.

Teksten indledes med et kortere forord hvor Billie argumenterer for tilblivelsen af bogen. Herefter starter selve fortællingen med glimt fra Billies tidlige barndom for derefter at bevæge sig videre igennem tourbusser, gemmelege, rejser til Peru og New York, samt et smut fra Sydhavnen til Hollywood. Læs også om Billies (berømte) forældre og om en opvækst præget af boheme stilen.

Det er altid sjovt med et blik ind bag facaden hos folk man har hørt om, og med denne bog får man lige netop det. En lang række anekdoter og historier fra familien Koppels private gemmer. Teksten er underholdende, velskrevet og letlæst og tiden forsvinder hurtigt i selskab med Billie Koppel.

Naja Koppels har skrevet Til min far40 år i A-durStore børn. Andre biografier af danske musikere er fx Hardingers 40 år i A-dur og Elisabeth Gjerluff Nielsens Store børnNaja Koppels har skrevet Til min far. Andre biografier af danske musikere er fx Hardingers og Elisabeth Gjerluff Nielsens Store børnNaja Koppels har skrevet Til min far. Andre biografier af danske musikere er fx Hardingers 40 år i A-dur og Elisabeth Gjerluff Nielsens .


Politiken

d. 9. nov. 2019

af

af

Erik Jensen (f. 1960)

d. 9. nov. 2019


Weekendavisen

d. 4. okt. 2019

af

af

Klaus Lynggaard

d. 4. okt. 2019