Bøger / faglitteratur

God ledelse i onde tider : 10 råd du leder efter


Beskrivelse


Om ledelse i krisetider. God ledelse er efter forfatterens mening at holde det, man lover, at kommunikere sandfærdigt og at være fokuseret på det vigtigste, med det som udgangspunkt giver han 10 ledelsesråd.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. jan. 2010

af

af

Jytte Bræmer

d. 26. jan. 2010

For ledere.

Når markedet oversvømmes med litteratur om diverse ledelsesteorier, kan det være ganske befriende at få en lille pragmatisk bog om ledelse i hænderne. Når omverdenen er så turbulent og foranderlig, kan det være svært at planlægge sig ud af udfordringerne. Derfor er det vigtigt - særligt i krisetider - at gå tilbage til de basale værktøjer. Ledelse handler ifølge forfatteren om at opføre sig ordentligt, at lede med hjertet, at holde hvad man lover, at kommunikere sandfærdigt og at være fokuseret. "Keep it simple" kunne være den overordnede overskrift på de 10 gode råd, som forfatteren uddyber i den lille letlæste bog, som i sin enkelhed er umiddelbart anvendelig og giver ganske god mening. Forfatteren har arbejdet som konsulent for store firmaer med strategiudvikling og -implementering som speciale. Det er ikke en bog, der egner sig i en undervisningssammenhæng, til gengæld vil den gøre fyldest på mange travle lederes natborde.

Forfatteren har tidligere i samme form skrevet De første 100 dage, 2008 med gode råd til den nyansatte leder.

En lille letlæst bog for ledere med gode råd om, hvad man særligt i krisetider skal koncentrere sig om for at udøve god ledelse.


Magasinet om ledelse og økonomi

Årg. 57, nr. 3 (2010)

af

af

Flemming Poulfelt

Årg. 57, nr. 3 (2010)


Politiken

d. 17. apr. 2010

af

af

Kresten Schultz Jørgensen

d. 17. apr. 2010


Danske kommuner

Årg. 41, nr. 6 (2010)

af

af

Lars Lundgaard

Årg. 41, nr. 6 (2010)