Bøger / faglitteratur / kogebøger

God mad til kræsne børn : opskrifter som vil friste alle småbørn


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. mar. 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 12. mar. 2015

To små handy opskriftsbøger med mad til både små, store og kræsne børn. Henvender sig til til småbørnsforældre, kostansvarlige i vuggestuer-og børnehaver og andre, der laver mad til små børn.

I "Mad til små og store" får vi efter introduktionen opskrifter på morgenmad, grønsager, fisk, kylling, kød, paster kager m.m. Bagest i bogen er der madplaner til en uge samt et alfabetisk register. I "God mad til kræsne børn" er der efter introduktionen opskrifter på retter med grønsager, fisk, kylling, kød, pasta og søde sager. Bagest et alfabetisk register. Begge bøger er illustrerede med farvefotos af de færdige retter.

Det er et par små, handy kogebøger, der let kan ligge i tasken og tages med på ferie og lignende. De er dog ikke særlig omfattende eller nyskabende.

Om emnet kræsne børn er der udkommet KræsKarolines børnenes livretterBabymad. Vi har mange andre bøger med sund børnemad; fx Karolines børnenes livretter og BabymadOm emnet kræsne børn er der udkommet Kræs. Vi har mange andre bøger med sund børnemad; fx og BabymadOm emnet kræsne børn er der udkommet Kræs. Vi har mange andre bøger med sund børnemad; fx Karolines børnenes livretter og .