Bøger / faglitteratur / opskrifter

Godmorgen! : morgenmad hele dagen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2016

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 9. aug. 2016

En inspirerende morgenmads-kogebog med alt fra æg og smoothies til granola og brunch. Til alle, der gerne vil have ny inspiration til morgenmaden.

Forfatteren har her taget fat i dagens første måltid: morgenmaden. Bogen indeholder seks kapitler: Gryn & grød, toast, bagværk, brunch, tilbehør og drikke. Der vises her mange forskellige variationer af morgenmad. De fleste opskrifter er tilpasset weekenderne, hvor der er mere tid end i hverdagene. Men der er også idéer til at opfriske hverdagsmorgenmaden med vitaminbomber og inspiration til at kvikke grøden op. Der er ofte puttet masser af grøntsager ind i morgenmadsforslagene, så retterne bliver sundere og mere mættende. Udover velkendte danske morgenmadsretter er der også inspiration fra USA og England. Layotmæssigt er bogen traditionelt opbygget med farvefotos på den ene side og opskrifter på den anden. Der skal ofte mange ingredienser i opskrifterne, der dog primært er velkendte. Forest er en udførlig indholdsfortegnelse og bagest et alfabetisk register.

Det er en flot og indbydende bog, der som nævnt primært er mere til weekendbrug end hverdagsbrug.

Der findes flere kogebøger med fokus på morgenmad - også nyere - som fx Spis dig sund - morgenmad & brunchVerdens bedste brunch og Verdens bedste brunchDer findes flere kogebøger med fokus på morgenmad - også nyere - som fx Spis dig sund - morgenmad & brunch og .